sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Napalmilanit 2014!

Napalmikuoleman jokavuotiset Napalmilanit on taas täällä!


Lanit järjestetään tänä vuonna elokuun toisena viikonloppuna, eli 8.-10.8. Tämä on järjestyksessä jo neljäs hien tahrima, napalmin katkuinen, kesälle sijoittuva lanitapahtuma.

Lanipaikkana toimivat samat Järvenpään tilat, kuin edellisinä vuosina. Ja järjestyssäännöt noudattavat pitkälti totuttua linjaa.

Tänäkin vuonna osallistujien määrä on kasvanut huimasti! Tämä on tietysti hienoa, mutta samalla joudumme ikävään tilanteeseen, missä tila alkaa loppua kesken. Pahoittelut niille, jotka jäivät tällä kertaa ilman konepaikkaa.

Jos toimintamme tulevan World of Warcraft -lisälevyn myötä vielä kasvaa, joudumme ensi vuonna hankkimaan huomattavasti isommat, kalliimmat ja synkemmät tilat.

Tältä vuodelta konepaikat on siis täynnä, mutta hengailijaksi voi yrittää vielä ilmoittautua ottamalla yhteyttä Napalmin johtoon. Nähdään kahden viikon kuluttua ja pidetään hyvät lanit!

Oqzu: Ekat lanit oli todella todella UG-setti, jossain Burning Crusaden aikana. Siellä farmattiin koko yö honoria uusiin pvp-epicseihin ja hajoiltiin 2v2-areenaan naama nauriin punaisena. Nää viimesimmät lanipaikan mestat oli hyvät tilat, mutta tulee jo ehkä ahdasta tänä vuonna. Kaikki halukkaat eivät edes saaneet konepaikkaa.
Kuitenkin 5/5 menoa olisi tänäkin vuonna luvassa, ohjelmassa ainakin liuta RTS-, ja FPS-pelejä, sekä mahdollinen Hearthstone-turnaus. Sit katotaan jos saatais kommenttiraidallinen tallenne vikasta Throne of Thunderista näytille.

Lämpimin terveisin,
-Oqzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti