sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Napalmikuoleman esirippu laskeutuu!

19.1.2014


Napalmikuolema kiittää hyvästä lisäosasta ja vetäytyy tauolle muiden pelien pariin. Mists of Pandaria on ollut Napalmikuolemalle loistava lisäosa. Olemme saaneet joukkoomme todella hienoja pelaajia ja olemme saavuttaneet kaikki tälle lisäosalle asettamamme tavoitteet.


Mogu'shan Vaults, lisäosan ensimmäinen raidi. Alussa hakattiin vähän päätä seinään, mutta sitten keskuuteemme laskeutui muinaisten aikojen raiderikuningas Oqzu. Lopputulos näkyy kuvassa.


Toisessa raidissa matkasimme suoraan pelon sydämeen eli Heart of Fear. Puolessa välissä raidia taisi tuhlaantua vähän aikaa johonkin, saletisti laittomilla aineilla pumpattuun, sittisontiaiseen. Ei muistella pahalla ja tämänkin raidin lopputulos näkyy kuvasta.


Kolmantena vuorossa oli jonkin näköinen kylpylä paratiisi, Terrace of Endless Spring. Meno oli aikalailla kevyempää, kuin aikaisemmissa raideissa. Taidettiinkin hotkaista tämä raidi yhtenä suupalan, eli yhdellä istumalla koko hoito läpi.


Neljäntenä olikin tarjolla vähän pidempää raidia, eli Throne of Thunder. Tätä valtaistuinta kavutessa vierähtikin jokunen tovi. Meno oli kuitenkin oikein maukasta ja ainakin itse nautin kyydistä. Taidettiin ensimmäisen valloituksen jälkeen santsata vielä muutama heroic kaatokin päälle.


Viimeisessä tämän lisäosan raidissa palasimme piiritys meiningeissä kotiin, eli Orgrimmariin. Luvassa oli taas pidempi raidi, mutta ahneina ja rumina rosvoina hotkimme Siegen suhteellisen nopeasti alas. Santsattiin vielä noin puolet raidista heroicina, mutta tämä lisäosa alkoi olla jo vähän nähty.

Napalmikuoleman tavoitteena oli tässä expansionissa putsata koko kontentti normaalilla läpi, ja sen me myös teimme. Olen äärimmäisen ylpeä kaikista mukana olleista raidereista. Ilman teitä, ei yksikään pomo olisi kaatunut.


Muistakaa, että kaikki Napalmikuoleman raiderit ovat aina sitä kovinta kärkeä. Tämä näkyi myös palautteessa, kun käytiin välillä kaata... kantamassa muiden kokoamia flex-raideja.


Toivottavasti kaikilla meidän pelaajilla oli oikeasti hauskaa tässä lisäosassa. Ainakin itselläni oli. Minulle suurin ilon lähde olitte tässä expansionissa te muut Napalmin rankat raiderit. Te, ja kaikki teidän typerät temppunne.


Kiitos kaikista hienoista muistoista, mitä tässä expansionissa saatiin kasaan. Toivottavasti seuraavan lisäosan uudesta Napalmikuoleman raidiryhmästä löytyy mahdollisimman monta vanhaa naamaa.


Napalmikuolema palaa Warlords of Draenorissa! Kiitos ja pitäkää lippu korkealla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti